Videoproduksjon

God markedsføring er summen av alle tiltak du gjør; blogger på egen nettside, korte oppdateringer på sosiale medier. Gode, korte videoer i kombinasjon med bilder og velskrevne, lettleste tekster, gjør at du når fram til flere

Med kortfattet.no får du gode, korte videoer til en rimelig pris.

Markedsføring og informasjon fungerer best med et samspill mellom tekst, bilder og video.

Hva mener jeg med «gode» videoer? En kort film eller video skal ha ett formål, og det er å fortelle den potensielle kunden det du ønsker å fokusere på. Å tenke vinkling er derfor akkurat like viktig i en liten video som i en nyhetsreportasje eller en lengre film.

Hvorfor «korte videoer»? Vi mennesker bombarderes med informasjon dagen lang. Video er et effektivt virkemiddel, men heller ikke her skal vi teste ut tålmodigheten til folk. Les mer om hvor lang en video bør være.

Hva mener jeg med «en rimelig pris»? Videoproduksjon er ofte unødvendig kortbart, og prisen blir en terskel for små og mellomstore bedrifter som gjerne kunne tenke seg å prøve video. Kortfattet.no har ingen minstepris og fakturer kun etter antall timer som er brukt.

Folk flest søker opp og får informasjon gjennom mobilen. Video er svært effektivt i mobilformatet.

Video er effektiv markedsføring

«Don’t tell it, show it» heter et ordtak. Gode tekster er viktig i markedsføring og informasjon, men gode videoer utfyller teksten på viktige områder:

  • Vi lar oss fascinere av videoer, og statistikken viser at innholdet i videoer sees av flere enn om du kun bruker bilder, og langt flere enn om du bare bruker tekst.
  • Video deles ofte. Det vil si at du med gode videoer potensielt når både ditt eget nettverk og «venners venner». Vel å merke når du lager gode videoer.
  • Video funker bra på mobil
  • Video kan skape følelser og kan for eksempel demonstrere et produkt eller effekten av det på en effektiv måte.

I kortfattet blogg kan du lese mer om hvorfor video er effektivt.

Eksempler på videoer fra kortfattet.no:

Video for DNT Gjøvik og omegn: Vintercamp med hundekjøring.